nieuws

Een Inmotion V3 klant aan het woord

August 26, 2015 Caroline Schampaert

InMotion V3 Biwheel Verhaal

Stoere en tech-savvy kerels die op een elektrische eenwieler door de straten rijden zijn niet altijd geen verrassing meer. Een fragiel en mooi meisje dat met een inmotion V3 door de straten van Antwerpen rijdt is daarom een boeiend gezicht.

Kristel, onze toegewijde klant van het eerste uur deelde met ons haar passie over de Inmotion V3 BiWheel.

Ongeveer een maand geleden kwam een van mijn beste vrienden om me te zien vanuit Nederland naar België met de Thalys trein. We ontmoeten elkaar in het park. Het moment dat ik hem met een MonoWiel zag glijden, deed me beseffen dat ik zelf een elektrische eenwieler zou aanschaffen.  Na veel rondkijken op verschillende websites, zag ik opeens de inmotion V3. Wat de doorslag gaf is het ingebouwde handvat zodat je het monowheel niet hoeft te dragen. Dat leek leek me ideaal. Op dat moment had ik nog geen flauw idee wat het is om erop te rijden elke dag.

Toen mijn fiets als klap op de vuurpijl dan nog werd gestolen een week nadien, had ik er genoeg van en twijfelde ik niet langer.  De aanschaf van mijn elektrische eenwieler, de inmotion V3 was een feit.

En hier rij ik nu door Antwerpen een maand later, en dit door straten die ik nog nooit heb gezien. Ik ontdek de beste uitzichten en maak foto's. Zelf ontdekte ik zo nieuwe brasseries en parken waar ik voorheen zelfs het bestaan niet van afwist.  Mijn volgende doel is om een camera te halen voor alle opnames.

Vroeger fietste ik wel vaker door de straten van Antwerpen maar met de fiets is de toegang soms beperkt. Met mijn elektrische eenwieler kan ik toch nog veel meer doen. Rijden op gras, onder bomen, op een smalle straat, en in het stad, op kasseistenen. Allemaal mogelijk!

De Inmotion V3 heeft ingebouwde Bluetooth, dus ik heb nog meer plezier tijdens het rijden, luisteren naar muziek tijdens het glijden naast de havengeul bij  zonsondergang. Het is moeilijk om het gevoel te beschrijven van vrijheid en rust tijdens mijn ritten. Ik doe ongeveer 6 km naar het werk en terug met de Inmotion V3. In combinatie met het openbaar vervoer kan ik nu echt overal zeer snel en mobiel komen.


TagsOlder Post Newer PostLeave a comment