nieuws

De Stigo nu beschikbaar in België

June 29, 2017 Caroline Schampaert

De Stigo is de snelst opvouwbare elektrische scooter ter wereld.
Stigo Bike vouwfiets plooifiets elektrische scooter
De Stigo is ontwikkeld als antwoord op de behoefte van veel stadsforenzen aan een elektrische fiets of scooter.  Een helm is niet verplicht !
Omdat niet iedereen wil leren rijden op een monowiel, hebben we nu een nog veiliger alternatief voor mensen zich elektrisch willen verplaatsen met een zeer compact voortbewegingstoestel.  
Bovendien is de Stigo momenteel de enige legaal toegelaten opvouwbare elektrische scooter aangezien dit voor de verzekeringen wordt geleverd met een conformiteitsattest. Geen zorgen dus en altijd verzekerd !
Het probleem met een elektrische fiets of elektrische scooter/brommer was altijd: waar laat je dat ding? Je loopt niet zomaar met een fiets een appartement of bovenwoning binnen en op straat vind je niet overal een plek om je elektrische scooter/bromfiets op te laden.
Stigo Bike
De Stigo biedt een doodeenvoudige oplossing: als je hem opvouwt, verandert hij in een soort koffer op wieltjes, die je overal mee naartoe kunt nemen en aan een gewoon stopcontact kunt opladen.
De Stigo geeft je de ultieme bewegingsvrijheid en is even veelzijdig als een elektrische eenwieler. Toch is de Stigo eerder voor mensen die uiterst veilig zich op twee wielen wielen verplaatsen en het scootergevoel (zonder zweten bij warme dagen) willen ervaren.
Stigo bike plooifiets
Snelheid: tot 25 km/u of als voortbewegingstoestel tot 18 km/h
Gewicht: 14.1 kg
Is in 2 seconden op te vouwen en neemt dan nog maar 48×40 cm in
250W naafmotor
36V lithium-ion-accu
Heeft per oplaadbeurt een bereik tot Stigo 20 km max. en Stigo+ 40km max.
Wegtoelating als elektrische scooter cat. L1e-B alsook als voortbewegingstoestel tot 18 km/h
Geen parkeerruimte nodig
Kan aan ieder gewoon stopcontact worden opgeladen

TagsOlder Post Newer PostLeave a comment