nieuws

Stigo in detail. Less is more.

July 13, 2017 Caroline Schampaert

Stigo ziet alles !

Stigo is uitgerust met een krachtige, chique en futuristische LED voorlamp en een achterlamp met verschillende verlichtingsstanden, allemaal voor jouw veiligheid. De LED voorlamp met breed bereik zal je zicht in het donker maximaliseren, jou zichtbaar maken en je helpen met het zien van gaten of puin op de weg. Je bent in goede handen met de verbeterde veiligheidsmaatregelen van Stigo

Trek er op een milieubewuste manier op uit !

Door het gebruik van de 250W BLDC HUB motor is de Stigo duurzaam, krachtig en consistent in elke situatie. De ultieme technologische verbeteringen zorgen ervoor dat de  Brushless motor onmiddellijk een comfortabel vermogen kan bereiken en een snelheid van 25 km/u haalt. Door zijn ontwikkelde en reactieve dynamiek tijdens het rijden, zal je hoogstaand rijplezier ervaren.

De Stigo detailistische simpelheid

Er is over elk detail van de Stigo nagedacht bij het creëren van de beste opvouwbare e-bike. De batterijen zijn slim verstopt in het frame waardoor en aan ruimte kon bespaard worden bij het opvouwen van de Stigo e-bike. Met een RFID chip die je aan je sleutelhanger kan vastmaken en bovendien zo plat is als een euro, maak je duidelijk dat jij de enige eigenaar bent die kan wegrijden met de Stigo. Dit is de smalste sleutel ter wereld.  Praktisch en veilig in elke stap.

Voel je vogelvrij zonder zweet ;-)

Stigo verwelkomt je met zijn lithium batterij met ofwel grote of kleinere capaciteit en neemt je mee op een geweldige reis. Door het gebruik van het LG aangedreven litium ion batterijsysteem, biedt de Stigo je een 3-uur snelle oplaadtijd en een 30 km rijafstand of 15 km rijafstand bij de kleinste batterij. Zijn makkelijke uitneembare ontwerp geeft je de kans om de Stigoj altijd & overal op te laden en je te voorzien van duurzame kracht. Zie je je al binnen komen met een elektrische fiets in een kroeg ?  Met de Stigo is dit immers geen probleem, als je even moet bijladen.

Jeugdig, Speels en Veilig

Stigo is uitgerust met een achter - schijfrem om zijn wilde kracht te kunnen beteugelen. De schijfrem  zorgt voor een kortere remafstand van 20%, is bestand tegen alle weercondities en heeft een veiligere rem zonder draaien. Het remmechanisme van de Stigo is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en aanpasbaar voor jouw voorkeuren. Je kan gemakkelijk onderhoud toepassen aan de achterste schijfrem en gemakkelijk extra onderdelen vinden voor de voorste remklauwen.

Stigo = Broekzakfiets

De verbeterde bruikbaarheid van de Stigo geeft je de kans om hem makkelijk te dragen en op te bergen. Doordat alle bewegende onderdelen, kettingen en trappers zijn weggehaald, is het gewicht verminderd naar slechts 15 kg en is hiermee momenteel de enige lichtste en snelst opvouwbare legale elektrische scooter / e-bike ter wereld ! De Stigo heeft een conformiteitsattest zodat je deze altijd zonder problemen kan verzekeren.

Geniet van Comfort tijdens een Stigo rit.

Door de perfect gebalanceerde schokbestendige behuizing van de Stigo en verbeterde technologie, zal je kunnen genieten van de meest veilige en bevoorrechte rijervaring. Het comfortabel zadelontwerp biedt je een comfortabele rit en zal je niet vermoeien, zelfs tijdens langere ritten.

 

Draagbaar & Vouwbaar

Hetfuturistisch ontwerp maakt van de Stigo een krachtige en elegante stadse e-bike. Het makkelijk opvouwbare onderstel zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kan nemen en maakt hem makkelijk op te bergen. Anders dan andere elektrisch gedreven fietsen, is de Stigo een volledig elektrische fiets en weegt hij nog steeds maar 15 kg.

Het ultra-sterke alu-frame van de Stigo past in de meeste koffers en kan je zoals een trolley gewoon achter je aan trekken zonder probleem.  Ook staand rechtzetten is geen enkel probleem.

Doordat het zwaartepunt precies in het midden van de Stigo is geplaatst en door zijn grote bodemvrijheid, is het een perfect gebalanceerde, supermoto-achtige elektrisch gedreven stadsdier.
Door de perfect gebalanceerde schokbestendigheid en verbeterde technologie van de Stigo, zal je kunnen genieten van de meest veilige en bevoorrechte rijervaring.

Brood gaan kopen met de auto is verleden tijd !

Wist je dat meer dan de helft van de Vlamingen die brood haalt met de auto, meer geld spendeert aan de rij-afstand van en naar de bakker, dan het brood zelf kost !  Een koude motor opstarten, garagepoort open/dicht, verwarming/airco aan,...

De Stigo laat je toe om snel even die afstanden die net teveel zijn om ze snel te voet af te leggen, te overbruggen op een comfortabele en veilige manier.  Bovendien zal je zien dat het echt FUN is.

De behendige en dynamische lijnen van de Stigo stralen zijn sportiviteit uit. Zijn elegante en gespierde ontwerp, gecombineerd met een krachtige Brushless motor beloven krachtige sensaties.

De Stigo denkt aan uw ergonomie

De Stigo is voorzien van een snelheidsgreep die de wilde ziel van motors reflecteert om je van een veiligere en praktische rit te voorzien. Om de claxonknop, aan- en uitknop en lichtknoppen toegankelijker te maken zijn ze onder de handgrepen geplaatst zodat je ze makkelijk kan bereiken en gebruiken tijdens de rit.Older PostLeave a comment