Events en Teambuilding Elektrische Voortbewegingstoestellen

De Stigo is de snelst opvouwbare elektrische scooter ter wereld ! Er staat geen leeftijdsbeperking op, er is geen helmplicht, en hij valt makkelijk te verzekeren met ons bijgevoegd conformiteitsattest.  Bovendien is hij overal mee naar toe te nemen in de koffer, mobilhome, motorboot of op het openbaar vervoer.
Stigo bike scooter elektrische fiets opvouwbaar

De elektrische eenwieler is voor avontuurlijke mensen.  Alles met een gyroscoop kan echter falen en is nooit 100 % veilig te noemen. Draag dus altijd bescherming.


De loopbandfiets is door iedereen in een mum van tijd te leren.  Het is een loopband en fiets combinatie waar je dus al wandelend het landschap ziet aan je voorbijgaan.

Met elektrisch aangedreven voortbewegingstoestellen van allerlei soorten is er héél veel plezier te beleven op een ecologische, still en goedkopere manier dan fossiele brandstoffen.

Olie verversen, duur onderhoud, slecht starten, regelmatige onverklaarbare motorproblemen, stinkende rook of olieplekken op de grond behoren tot het verleden met elektrische voortbewegingstoestellen.  Elektrisch voortbewegen is de nieuwe manier wanneer het milieu en je portemonnee je lief zijn.

 Betaalmogelijkheid MonoWiel