Garantie en onderdelen

Garantie voorwaarden

Op ieder Monowiel - Elektrische Eenwieler geldt een garantieperiode van 2 jaar* op vertoon van de originele aankoopfactuur of email en dit op de motor, moederbord, chipset, firmware en gyroscoop. Probeer in ieder geval niet zelf aan je elektrische eenwieler te werken, maar bel ons eerst voor advies. De garantie vervalt wanneer je er probeert zelf aan te werken (gebroken zegel), wegens het risico op interne schade en discussie achteraf te vermijden (bijv. kortsluiting)
We passen de garantievoorwaarden toe die ook door de Belgische federale overheidsdienst (FOD Economie) worden omschreven als de wet op de garantie.

Blijft van garantie uitgesloten:

  • Slijtage, corrosie, oxidatie, defecten veroorzaakt door het lekken van de batterijen evenals enig ander geleidelijk bederf
  • Defecten veroorzaakt door experimenten, opzettelijke overbelasting, abnormale proeven, onjuist gebruik of gebrek aan onderhoud, gebruik in strijd met de instructies van de constructeur.
  • Het verbranden van elektronische elementen veroorzaakt door overdreven snelheid of overbelasting.
  • Alle kosten verbonden aan de reiniging en normaal onderhoud.
  • Defecten die het gevolg zijn van het niet in acht nemen van de normale voorzichtigheid ter voorkoming.
  • Defecten die opzettelijk of met bedrieglijk opzet veroorzaakt werd.
  • Elk defect en/of schade die een oorzaak heeft die uitwendig is aan het apparaat (schok, val, oxidatie, krassen, vreemde voorwerpen, vloeistofschade)
  • 2dehands toestellen vallen niet onder dezelfde garantievoorwaarden maar worden specifiek omschreven op de aankoopfactuur.
Mocht het produkt niet naar wensen zijn kan u het product retourneren in originele staat en verpakking via het herroepingsrecht, dit binnen de 14 dagen die wettelijk voorzien zijn na factuurdatum en alleen geldig bij aankoop op afstand.
Indien u uw originele aankoopfactuur niet meer vindt en u wenst een duplicaat van deze factuur te ontvangen, zal een administratiekost van 15€ aangerekend worden.

Manuele kwaliteitscontrole v 100% kwaliteit

We willen er zeker van zijn dat de goederen die je bij ons besteld, ook werkelijk van goede kwaliteit zijn. Daarom onderwerpen we iedere bestelling aan een manuele kwaliteitscontrole. Op die manier vermijden we onnodig heen en weer sturen bij fabricage- of andere fouten. De meeste elektrische eenwielers hebben al een hele weg afgelegd alvorens ze België bereiken, vandaar dat we erop staan deze kwaliteitscontrole uit te voeren. We willen op die manier ook een meerwaarde bieden tegenover andere webwinkels 

Controle op:
beschadigingen aan verpakking
aanwezigheid alle onderdelen & accessoires
goede werking van accu en lader, gyroscoop en LEDs
functioneren van basis- en veiligheidsfuncties

Herstelling

Met de nodige instructies is het makkelijk onderdelen te vervangen. Wij herstellen ook uw elektrische eenwieler indien gewenst. Mocht u een andere elektrische eenwieler bezittten die u niet bij ons heeft aangekocht, dan kunnen wij deze ook altijd nakijken en  een offerte maken voor de herstelling.
Wij hebben altijd onderdelen ter beschikking om de herstellingstijd tot een minimum te beperken.

Elektrische Eenwieler - Monowiel Gras

Vervangtoestel

U krijgt van ons zelfs een vervangtoestel mee, indien uw elektrische eenwieler tijdens de garantieperiode aan herstelling toe is onder voorwaarde dat u die u bij ons aankocht ! Normaal hebben we van ieder type monowheel die zich in ons gamma bevindt, vervangingsonderdelen op voorraad.
  Zo zal u uw favoriete bezigheid nooit moeten missen.
Het model van de elektrische eenwieler die wij u dan gratis als vervangtoestel uitlenen, kan verschillen naar gelang onze beschikbaarheid. 
Op deze manier blijft u altijd genieten van uw Monowheel.
*voor bedrijfsaankopen geldt een garantieperiode van maximum 1 jaar.