Klachten en Retour

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: 

www.monowiel.be
Koolaerdstraat 132 B
8470 Gistel

E-mail: info(apenstaartje)monowiel(punt)be

Druk hier voor een Routebeschrijving vanaf uw thuisadres

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (naam webshop) bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht: 14 dagen recht van retour indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Deze periode gaat in nadat u het product heeft ontvangen. Indien u een product terug wilt sturen maakt u gebruik van de instructies op de pakbon/retourformulier welke mee wordt gezonden met uw pakket. U kunt het complete, ongebruikte, onbeschadige product terugsturen, in de originele fabrieksverpakking. Wij vragen u het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. Het is toegestaan een product terug te sturen wat incompleet, gebruikt en/of beschadigd is. De schade of ontbrekende onderdelen van het product zullen op het terug te betalen bedrag in mindering worden gebracht. De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening, bewaar daarom altijd het bewijs van verzending. De retourzending moet binnen de zichttermijn van 14 dagen zijn gemeld en uiterlijk op de 14e dag aan ons zijn teruggezonden. Binnen 14 dagen nadat wij het product van u terug hebben ontvangen storten wij uw aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald bij het bestellen van het product. U kunt gebruik maken van het Herroepingsformulier om van uw aankoop af te zien, en deze aan ons emailen of opsturen. Dit is niet verplicht. U kunt het formulier hier downloaden: Formulier Herroeping aankoop.

Retourneren

Bij Monowiel krijg je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je alles bekijken en beoordelen. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kun je deze retourneren zonder opgave van reden. Stuur jouw retourartikelen mits ongebruikt, onbeschadigd en in originele, onbeschadigde verpakking met een kopij van het aankoopbewijs naar:

Monowiel.be

Koolaerdstraat 132 B

8470 Gistel

België

 

Na het verwerken van je retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Bij orders die zonder verzendkosten verstuurd zijn maar na aftrek van de retouren onder de € 99,- uitkomen worden alsnog € 5,95 verzendkosten in rekening gebracht. Indien de originele verpakking dusdanig beschadigd is dat deze voor ons onverkoopbaar is geworden, wordt 10% van de nieuwprijs in mindering gebracht op het door ons terug te storten bedrag.

Let wel, dit geldt enkel voor internet aankopen. Aankopen die gebeurd zijn in onze vestiging ter plaatse kunnen hier geen beroep op doen daar de klant ter plaatse het aangekochte goed volledig op gebreken kan inspecteren.