Prestaties & Efficiëntie

Ieder model heeft een topsnelheid die verschilt naargelang de specificaties.  Bij ons Monowiel - Budget model is dit uiteraard niet zo snel, aangezien dit het voor kinderen dan weer extra veilig maakt, en ze toch kunnen spelen.  Andere modellen gaan relatief vlug. U kunt dan elke snelheid aanhouden, versnellen of vertragen en dit op de meeste monowielen tot een maximum snelheid van 19.9 km/h

Het verschil zit hem ook in de elektromotoren.  Onze modellen gebruiken enkel borstelloze motoren, zodoende het allemaal geluidsarm blijft.  Ook zal dit op termijn een minimum aan slijtage geven, zodat ook lange tijd van uw Monowiel zal kunnen genieten.

Naargelang het model varieert de capaciteit van de batterij, aangepast aan uw eigen noden en dit met een laadtijd van 60-180 minuten.

Het opladen van de super lithium batterijen gebeurt ultrasnel. Deze batterijen hebben quasi geen capaciteitsverlies.  Indien men met een monowiel bergaf gaat, wordt er elektriciteit geregenereerd.  Dit maakt dat men door dergelijke technologie nog langer afstanden kan rijden.


Terug naar Welkom